Dyslectisch Ondernemen

Wij geloven dat ondernemers met dyslexie de visionairs zijn van deze wereld.

Ondernemers met dyslexie hebben een andere kijk op de wereld. Zij zien oplossingen waar mensen zonder dyslexie nooit op zouden komen, doordat zij verbanden op een hele andere manier leggen.

Wij geloven dat je die gaven optimaal moet benutten door je zo veel mogelijk bezig te houden met wat je kunt en vooral moet loslaten dat je net zo snel en goed moet kunnen lezen en schrijven als mensen zonder dyslexie. Een ijshockey schaatser laat je geen pirouettes draaien en een ijsdanser laat je geen ijshockey spelen.

Dyslectisch Ondernemen is er op gericht jouw bedrijf te laten groeien en je meer te laten verdienen in minder tijd. Aangezien wij geloven dat je het beste uit jezelf kunt halen door te focussen op daar waar je goed in bent hebben wij mentoren die jou helpen met daar waar zij goed in zijn. Wij hebben mentoren in huis op het gebied van: Life Coaching/ Business Coaching/ en financiële begeleiding

Veel ondernemers hebben ondanks hun hoge omzet en of groot aantal klanten toch een minder hoge winst dan ze zouden willen. Als we vervolgens kijken naar het aantal uren dat zij per week maken zijn dit uren die ze voor geen enkele baas zouden willen draaien. Wij denken dat dit anders moet en anders kan.

Elke ondernemer loopt zo nu en dan tegen obstakels aan. Aangezien wij ons richten op ondernemers met dyslexie zijn kunnen wij deze obstakels snel vinden en je dus snel op een hoger niveau brengen.