Doe de gratis test!

Verschil tussen breinWist je dat een op de 10 mensen dyslectisch is? En wist je dat dat percentage onder dyslectische ondernemers alleen nog maar groter is? Wist je dat veel succesvolle ondernemers dyslectisch zijn? Een aantal succesvolle mensen met dyslexie heb ik geinterviewd. De verhalen kun je lezen in mijn boek. Wil je het boek gratis downloaden klik hier!

Ondernemers met Dyslexie hebben een andere manier van denken. Wanneer je hier van bewust bent, kan dat enorm helpen bij je groei. De meeste klanten die bij mij komen hebben echt nog maar een klein zetje nodig om datgene te bereiken wat ze wilden. Ondernemers met Dyslexie hebben vaak een GOOGLE BREIN. Als je ze op de juiste manier triggert met een vraag, dan komt er een waslijst aan oplossingen.

Nu vraag je je misschien wel eens af of je zelf zo’n Dyslectische Ondernemer met een Google brein bent. Er zijn hele dure testen om te bepalen of je dyslectisch bent ja of nee. Die kan ik je dan ook niet aanbieden. Wat ik wel kan doen is jou een indicatie geven of je tot de Dyslectische Ondernemers behoort. Nieuwsgierig? Klik hier!

 

Doe nu GRATIS de TEST! en test of je Een succesvolle ondernemer bent met Dyslexie!

Niet iedere ondernemer met dyslexie is ooit getest op dyslexie. Sommigen zijn er pas laster achter gekomen. Sommige kinderen kunnen al in een vroeg stadium, zonder dat ze het doorhebben hun dyslexie compenseren met andere vakken. Zij kunnen bijvoorbeeld door globaal te lezen de tekst volledig begrijpen. Ze leren woorden uit hun hoofd, zodat ze weten hoe ze het moeten schrijven. Anderen komen er pas veel later achter. Ik heb zelfs klanten die er pas achter komen als ik ze vertel wat ik precies doe met mijn dyslectische ondernemers. Of na het lezen van mijn blog.

Niet in een hokje

Roy Martina wilde eerst helemaal niet meewerken aan mijn interview. Hij was juist blij alle labels van zich afgeworpen te hebben. Hij wilde absuluut niet weer in een hokje geplaatst worden. Echter, toen hij er achter kwam dat ik juist mensen UIT hun hokje probeer te halen, stond hij volledig achter me. Inmiddels zijn we partners en werken we samen met Wim Belt, ook een succesvolle ondernemer met dyslexie, aan een online programma.

 

 

 

 

Plaats hier je reactie

avatar
  Subscribe  
Notify of