De kracht van verbinden

13072078_1793403464225273_1588459737_oWat heeft dat nu met dyslexie te maken zul je zeggen? Ik geloof dat ondernemers met dyslexie op een hele andere manier denken dan ondernemers zonder dyslexie. Ik geloof dat mensen elkaar enorm kunnen aanvullen. Een tijdje geleden heb ik Itzik Amiel en Roy Martina aan elkaar gekoppeld. Twee totaal verschillende mensen, opgegroeid in totaal verschillende werelddelen. Ik geloof dat ik op aarde ben om mensen met elkaar in verbinding te brengen die samen hele mooie dingen uiteenzetten in de wereld. Twee hele succesvolle ondernemers, die bij elkaar gekomen zijn, gewoon omdat ik het vroeg.

“Melanie, You brought two mountains together”

Maar stel nu dat deze mensen als kleine jongetjes bij elkaar in de klas gezeten zouden hebben. Zouden ze dan bij elkaar mogen spelen? Hadden ze dan ooit geloofd dat de ze het beiden heel ver zouden schoppen? Of zouden ze dan door het SCHOOLSYSTEEM verwijderd zijn van elkaar?

Mensen denken nu eenmaal graag in HOKJES! Het is veel prettiger om de een in het hokje SLIM en de ander in het hokje SUCCESVOL te zetten. En….waarom ik? Waarom breng ik deze twee mensen bij elkaar? Wat is er zo speciaal aan mij? Eigenlijk helemaal niet zo veel. Behalve dat ik ze allen ontzettend graag mag. Ik vind het heerlijk om met ze te kletsen. Connecties zijn eigenlijk vrienden geworden. Mensen bij wie ik terecht kan als ik ergens even mee zit. Een “klik” is voldoende. Mijn ervaring is dat het

Voor Succesvolle ondernemers maakt het totaal niet uit onder welke steen je vandaan gekropen bent. Als je maar op het juiste moment onder de juiste steen vandaan komt.

En met de juiste intentie. Want, deze mensen zijn allen door de wol geverfd. Met drie knoppen op de computer weten ze exact wie je bent, waar je vandaan komt en wat je wel en niet kunt.

DSC01182De kracht van verbinden gaat over:

  • Niet interessant maar interesse
  • Niet hoe goed je bent, maar hoe authentiek.
  • Geen hulp vragen, maar hulp aanbieden.

 

Plaats hier je reactie

avatar
  Subscribe  
Notify of